Apple navodno radi na AirTag-u 2


Između sigurnosnih problema i pitanja privatnosti, Apple-ov uređaj za praćenje AirTag je i dalje interesantan za entuzijaste tehnologije od kada je lansiran pre dve godine. Jedna od glavnih tema razgovora je potencijalni razvoj njegovog naslednika, AirTag 2, očekivanog da bae lansiran već krajem 2024. Međutim, ove informacije nisu zvanične i uglavnom su zasnovane na spekulacijama poznatog analitičara Ming-Chi Kuo-a.

Navodi Kuo-a o početku proizvodnje AirTag 2 u četvrtom kvartalu 2024. godine sugeriraju nesigurnost. Iako su njegovi izvori često pouzdani, trenutne informacije deluju kao spekulacija, prvenstveno zavisno od komercijalnog uspeha originalnog AirTag-a, čije prodajne cifre nisu javno objavljene.

Ipak, očigledno je da Kuo vidi performanse prodaje AirTag-a kao dovoljno snažne da opravdaju proizvodnju uređaja druge generacije. Međutim, teško je predvideti tačne mogućnosti, funkcije i nadogradnje koje će doneti AirTag 2 zbog dalekog vremenskog okvira za potencijalno puštanje na tržište. Da li će se pojaviti u prodaji tokom poslednjeg kvartala naredne godine ili u prvim mesecima 2025. godine ostaje misterija.

Interesantno je što Kuo predviđa veću ulogu za AirTag 2, koju vidi kao centralnu za Apple-ov ekosistem prostorne računalni. Ovaj sistem se očekuje da će se bazirati na Vision Pro headset-u, još jednom proizvodu pod okriljem Apple-a. Iako detalji ove integracije ostaju nejasni, to ukazuje na potencijalni pomak u Apple-ovim proizvodnim dinamikama. To obećava ne samo da će rešiti nedostatke prethodnika, već i postaviti nove putanje u budućem ekosistemu Apple-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.