Galaxy S24 Ultra bi mogao da pređe na ravan ekran?


Dosadašnje procurele informacije o Samsung Galaxy S24 Ultra modelu su donekle očekivane - nadogradnja kamere, promene dizajna, brže punjenje, itd. Međutim, najnoviji izveštaj iznosi neočekivanu informaciju. Prema pouzdanom izvoru informacija Ice Universe, nadolazeći Galaxy S24 Ultra će imati ravan ekran umesto zakrivljenog.

Samsung je prvi uveo dizajn zakrivljenog ekrana 2014. godine kada je predstavljen model Samsung Galaxy Note Edge, a kasnije je prešao na zakrivljeni stakleni dizajn za celu seriju Galaxy S8 i Galaxy S9. Međutim, kompanija se kasnije vratila na ravne ekrane za niže modele flagship serija, a sada bi isti tretman mogao dobiti i najprestižniji model.

Ice Universe tvrdi da će Galaxy S24 Ultra biti širok 79 mm, što se jedino može objasniti prelaskom na ravan ekran. Galaxy S23 Ultra je širok 78.1 mm zahvaljujući svojim zakrivljenim ivicama, a izuzetno je malo verovatno da će okviri stvarno porasti.

Ipak, treba zadržati rezervu i ne uzimati ništa zdravo za gotovo. Samsung bi i dalje mogao ići na veći ekran, objašnjavajući razliku u dimenzijama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.