Galaxy S24 Ultra imaće 50MP 3x zoom kameru?


Već smo čuli o Galaxy S24 Ultra modelu čak i pre nego što je Galaxy S23 Ultra bio pušten u prodaju. U proteklim mesecima procureli su detalji o sledećem Samsungovom flagship pametnom telefonu, i oni se i dalje pojavljuju.

Juče je pouzdani izvor informacija podelio ekskluzivne detalje o Galaxy S24 Ultra modelu. Ovo je prvi put da čujemo o tome.

Prema ovom izvoru, uređaj će imati novu zoom kameru. Hajde da prođemo kroz detalje.

Ice Universe je kineska internet ličnost poznata po svojim objavama vezanim za Samsung na platformama poput X (nekadašnji Twitter) i Weibo. Danas je podelio nešto interesantno o nasledniku Galaxy S23 Ultra modela.

Prema njegovim rečima, Galaxy S24 Ultra će imati 50MP telefoto kameru sa 3x optičkim zumom. Za one koji nisu upoznati, trenutni model ima senzor od 10MP.

Ranije se šuškalo da će Samsung zameniti 3x sočivo sa onim od 5x. Međutim, prema najnovijim informacijama, sadašnje 3x sočivo će biti zadržano sa nadogradnjom senzora. Senzor sa većim brojem megapiksela može rezultirati boljim slikama pri zumiranju u rasponu od 3x do 9x.

Prema prethodnim izveštajima, primarni senzor ISOCELL HP2 od 200MP će biti zadržan sa modela Galaxy S23 Ultra. Čak će i 12MP prednja kamera ponovo biti prisutna. Međutim, još uvek nema konkretnih detalja o drugim kamerama.

Što se tiče ostalih karakteristika, očekuje se da će Samsung Galaxy S24 Ultra doći sa titanijumskim okvirom, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 / Exynos 2400 čipsetima i baterijom od 5000mAh.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.