Instagram će vam dopustiti da uklonite Seen opciju?


Jedna od stvari koje trenutno ne možete da uradite na Instagram aplikaciji jeste sakrivanje da li ste videli poruku ili ne. Međutim, to bi moglo da se promeni u budućnosti prema screenshotu koji je podelio Alessandro Paluzzi, koji ima istoriju deljenja informacija o Instagram funkcijama koje su još uvek u razvoju.

Instagram radi na prekidaču koji će vam omogućiti da onemogućite status Seen u aplikaciji. Trenutno se "Viđeno" pojavljuje na dnu niti za razgovor kada pogledate poruku koju vam je poslao vaš prijatelj. To se prikazuje samo na uređaju pošiljaoca da bi ih obavestilo da je njihova poruka pročitana.

Ali istovremeno, to takođe utiče na privatnost primaoca, jer status Seen otkriva da su bili online u nekom trenutku, čak i ako je njihov Aktivni status onemogućen. Status Seen otkriva koliko je vremena prošlo od trenutka kada je poruka pročitana od strane primaoca.

Aktivni status vam omogućava da znate kada je neko poslednji put bio aktivan na aplikaciji. To se postiže prikazivanjem zelene tačke ili vremenskog žiga pored profilne slike ljudi koje pratite ili imate direktnu komunikaciju. Međutim, za razliku od statusa Seen, moguće je sakriti svoj Aktivni status u Instagram aplikaciji. Iako, nakon što ga onemogućite, nećete moći da znate kada su drugi poslednji put bili aktivni.

U nedavnoj vesti, aplikacija za društvene medije u vlasništvu Meta kompanije takođe je testirala opciju označavanja cele grupe odjednom. To bi korisnicima uštedelo vreme koje bi inače potrošili na ponovno unošenje više korisničkih imena u Story.

Takođe je poznato da Instagram radi na Meta Verifikovanom feed-u sadržaja koji bi prikazivao samo sadržaj od plaćenih korisnika aplikacije. Ova društvena mreža je takođe ograničila nepoznate osobe da šalju višestruke direktnih poruka dok njihov zahtev za porukom ne bude prihvaćen od strane primaoca. Sada podrška za poruke od nepoznatih pošiljalaca podržava samo tekstualne poruke.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.