Instagram priprema poseban feed za verifikovane korisnike


Društvena medijska platforma Instagram radi na novom feedu koji će prikazivati samo objave od Meta potvrđenih korisnika, prema snimku ekrana koji je podelio procurilac i inženjer za obrnuti inženjering Alessandro Paluzzi. Prema snimku ekrana, nova opcija za Meta potvrđeni feed će se pojaviti ispod opcija "Following" (Pratim) i "Favorites" (Omiljeni) feedova u aplikaciji.

Trenutno, Instagram korisnicima omogućava da vide tok fotografija, videa i Reel-ova od korisnika i kreatora koje prate. Takođe mogu preći na prilagođeni feed koji će prikazivati samo sadržaj sa naloga označenih kao omiljeni.

Prateći korake Twitter-a (sada X), Meta je uvela sopstveni program za verifikaciju korisnika za Facebook i Instagram pod nazivom Meta Verified. Korisnici mogu dobiti plavu oznaku na svom profilu za 11,99 dolara mesečno kada su pretplaćeni putem veba i 14,99 dolara mesečno putem aplikacije.

Potvrđeni korisnici dobijaju dodatne privilegije, kao što su ekskluzivni stikeri za priče i Reel-ove. Takođe dobijaju posvećenu tehničku podršku i 100 Zvezda mesečno kako bi pokazali svoju podršku omiljenim kreatorima. Međutim, zadrška ovde je da moraju imati odvojene pretplate na Facebook-u i Instagram-u da bi videli plavu oznaku i druge beneficije na obema aplikacijama.

Meta navodi na svojoj veb stranici:

Da biste koristili Meta Verified i na Instagramu i na Facebooku, morate se pretplatiti na svaku aplikaciju zasebno. Međutim, trenutno, ako se pretplatite na Instagram-u, vaša potvrđena oznaka će se takođe pojaviti na Threads, a ako se pretplatite na Facebook-u, vaša potvrđena oznaka će se takođe pojaviti na Messenger-u.

Nema vremenskog okvira kada će (ili da li će uopšte) Meta potvrđeni feed stići na Instagram aplikaciju. Takođe ostaje da se vidi da li će prikazivati sadržaj od potvrđenih naloga koje korisnik prati ili i od drugih potvrđenih naloga.

Pored toga, Paluzzi je tvitovao da Instagram takođe radi na novoj opciji nazvanoj "live notes" (žive beleške). Procurilac je prethodno otkrio različite funkcije Instagrama u razvoju, uključujući Meta potvrđeni feed i Threads web interfejs pre nego što su bili lansirani.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.