iPhone SE 4: Glasine o Action Button-u, USB-C i Face ID


Prema informacijama procurilim od poznatog izvora "Unknownz21", četvrta generacija iPhone SE uređaja će sadržati iPhone 15 Pro-style Action Button, zajedno sa nekoliko drugih značajnih novih karakteristika.

Prošle nedelje, ovaj izvor je opisao četvrtu generaciju ‌iPhone SE‌ uređaja kao "efektivno izvedenicu iPhone 14 modela," što se slaže sa prethodnim izveštajima od strane Apple analitičara Ming-Chi Kua.

U svom najnovijem tvitu, Unknownz21 je izneo nove detalje o narednom jeftinijem iPhone modelu i potvrdio da će njegov dizajn biti zasnovan na ‌iPhone 14 modelu. Ovaj uređaj će navodno imati USB-C port, što znači da će ‌iPhone SE‌ preći sa Lightning porta po prvi put. Takođe, prema ovom izvoru, uređaj će imati Face ID tehnologiju, odbacujući ranije glasine da će ‌iPhone SE‌ zadržati Touch ID dugme.

Ono što je posebno interesantno jeste tvrdnja da će uređaj imati Action Button sličan onome na iPhone 15 Pro i ‌iPhone 15 Pro‌ Max modelima. Ovo bi predstavljalo jasnu razliku između ‌iPhone SE‌ i ‌iPhone 15‌ i ‌iPhone 15‌ Plus modela, za koje se ne očekuje da će imati tu karakteristiku. ‌iPhone SE‌ će takođe, prema ovom izvoru, zadržati jednostavno postavljen jedan zadnji kamera, slično kao kod trenutnog modela.

Prošle nedelje saznalo se da proizvođači trenutno konkuriraju da dobiju porudžbine za OLED displeje za četvrtu generaciju ‌iPhone SE‌ uređaja od strane Apple-a, što bi predstavljalo značajan korak napred u odnosu na LCD displej trenutnog modela. Takođe se veruje da će sledeća generacija ‌iPhone SE‌ biti među prvim uređajima koji će sadržati Apple-ov dugo spekulisani prilagođeni 5G modem. Očekuje se da ovaj uređaj neće biti dostupan do 2025. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.