Konačno stiže opcija korišćenja više naloga na WhatsApp-u


WhatsApp radi na novoj funkciji koja će korisnicima omogućiti da prelaze između više naloga na istom uređaju. Ova funkcija je dugo očekivana, jer su korisnici koji trenutno imaju više WhatsApp naloga morali ili klonirati aplikaciju (što je dostupno samo na određenim Android uređajima) ili se prijaviti na drugi uređaj. Sa novom multi-nalog funkcijom, korisnici će moći jednostavno da prelaze između svojih naloga bez potrebe za ovim rešenjima.

Funkciju je prvi put prijavio WhatsApp praćenje karakteristika WABetaInfo. Prema njima, funkcija je trenutno dostupna samo u WhatsApp beta verzijama za Android 2.23.17.7 i 2.23.17.8.

Beta testeri mogu proveriti da li imaju pristup multi-nalog funkciji na svom WhatsApp nalogu tako što će dodirnuti ikonu pored QR koda u postavkama aplikacije. Ako su izabrani, pojaviće se kartica na dnu sa opcijom dodavanja novog naloga. Zatim mogu uneti svoj broj telefona i šifru za novi nalog.

Da bi prešli na drugi nalog, korisnici mogu dodirnuti istu ikonu (pored QR koda) i izabrati željeni nalog. Svaki nalog ima svoje razgovore, obaveštenja i podešavanja, i svi mogu biti korišćeni na istom uređaju.

Kao što je ranije pomenuto, multi-nalog funkcija za WhatsApp trenutno je dostupna samo beta testerima na Androidu. Ako niste beta tester, ne možete je još uvek koristiti. Možete pokušati da se pridružite Google Play Beta programu za WhatsApp, ali trenutno je pun i ne prima nove članove.

WhatsApp je u poslednjih nekoliko meseci predstavio nekoliko novih funkcija, a kompanija i dalje testira neke korisne karakteristike kako bi unapredila svoju platformu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.