Korisnici iPhone 14 serije prijavljuju brzu degradaciju baterije


Korisnici iPhone 14 serije su na tržištu manje od godinu dana, ali već se pojavljuju izveštaji o problemima sa zdravljem baterije. Sve veći broj korisnika primetio je da se zdravlje baterije njihovih telefona pogoršava brže nego kod prethodnih generacija. U nekim slučajevima, zdravlje baterije je opalo čak za 10%. Ovo izaziva zabrinutost, jer ukazuje da baterija iPhone 14 možda neće trajati tako dugo kao prethodni modeli.

Prvi izveštaji o ovim problemima došli su od korisnika iPhone 14 koji su se obratili društvenim mrežama da bi se požalili na zdravlje baterije. Sam Kohl iz izvora Apple vesti, AppleTrack, naveo je da je zdravlje baterije njegovog iPhone 14 Pro modela sada na 90% za manje od godinu dana, što je opisao kao "neprihvatljivo".

Još jedan korisnik, Andrew Clare, pokazao je da je zdravlje baterije njegovog iPhone 14 Pro modela opalo za 10% za skoro godinu dana, u poređenju sa 15% koliko je opalo kod njegovog dvogodišnjeg iPhone 14 Pro modela. Odgovori na objave Sama i Andrewa Clare-a govore sličnu priču, s obzirom na to da mnogi korisnici iPhone 14 javljaju brzu degradaciju baterije. Nasuprot tome, stariji modeli iPhone-a se čini da se mnogo bolje drže.

Ne postoji jasno objašnjenje zašto korisnici iPhone 14 doživljavaju brzu degradaciju baterije. To može biti zbog obrasca upotrebe pojedinca, s obzirom na to da neki korisnici intenzivnije koriste uređaj i češće ga pune. Drugi mogući razlog su klimatski uslovi, budući da su mnoge zemlje imale izuzetno tople letnje dane ove godine. Međutim, nisu svi korisnici iPhone 14 izloženi ovom problemu. Neki korisnici su naveli da se baterije njihovih iPhone 14 modela drže bolje nego kod prethodnih modela.

Ovo nije prvi put da čujemo za probleme sa baterijom kod iPhone 14. U maju smo izvestili da mnogi korisnici iPhone 14 Pro modela, kao i iPhone 13 modela, prijavljuju ozbiljne probleme sa oticanjem baterije. Čini se da broj nezadovoljnih korisnika raste.

Apple se još uvek nije oglasio povodom ovog pitanja. Očekuje se da će iPhone 15 serija biti lansirana sledećeg meseca, a mnogi se nadaju da će doneti poboljšanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.