Otkriven datum lansiranja i prodaje Apple iPhone 15 serije


Apple će najverovatnije predstaviti iPhone 15 na događaju koji se očekuje u septembru. Prema informacijama iz Bloomberg-ovog "Power On" biltena, datum lansiranja iPhone 15 će biti 13. septembar, mada postoji mogućnost da se lansiranje desi dan ranije, 12. septembra. Inače, Apple obično lansira svoje proizvode drugog utorka u mesecu.

Prodaja iPhone 15 će najverovatnije početi 22. septembra, čime će kompanija imati nedelju dana da registruje prodaju iPhone 15 u poslovnom četvrtom kvartalu koji se završava u septembru. Prema prošlonedeljnim izveštajima, Apple je priznao da tržište pametnih telefona usporava. Kompanija je izvestila o opadanju prodaje u poslednjih nekoliko kvartala u Sjedinjenim Državama. To predstavlja izazov za novu generaciju iPhone-a koja treba da se pojavi za nekoliko nedelja.

Prodaja iPhone 15 serije će biti testirana tokom prazničnog kvartala koji traje od oktobra do novembra. Poslednje tri generacije iPhone-a su imale slabu prodaju ubrzo nakon lansiranja zbog različitih faktora poput trgovinskih tenzija između SAD i Kine, pandemije COVID-19 i ograničenja u lancu snabdevanja. Očekuje se da će ovogodišnja iPhone 15 serija imati značajna unapređenja u odnosu na iPhone 11, pa možemo očekivati bolje performanse novih telefona.

Do sada su procurele brojne informacije o iPhone 15 seriji. Očekuje se da će se curenje informacija i glasine pojačati u narednim nedeljama kako se približava zvanično lansiranje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.