iPhone 15 Pro koštaće 999$, a iPhone 15 Pro Max 1,199$


Sledeća generacija iPhone telefona, iPhone 15 serija, biće predstavljena za samo nekoliko dana na Apple-ovom događaju zakazanom za 12. septembar. Naravno, mnogi se pitaju kolika će biti cena ovih telefona. Postoji mnogo glasina da će iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max biti bar $100 skuplji od prethodne generacije. Međutim, prema najnovijem izveštaju kompanije TrendForce, korisnici koji žele da kupe standardni iPhone 15 Pro mogu da odahnu. Evo detalja...

Globalna ekonomska usporenost, inflacija i rastući troškovi. Nažalost, ovih finansijskih pojmova danas često čujemo, jer broj vesti o povećanju cena nastavlja da raste. Već neko vreme kruže glasine da će i Apple izaći s sličnim razvojem događaja. Dok su glasine kružile o iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modelima, stigao je nov izveštaj kompanije TrendForce koji je bio ohrabrujuć i zbunjujuć istovremeno.

Prema tom izveštaju, iPhone 15 Pro će i dalje počinjati od $999 u Sjedinjenim Američkim Državama. Izveštaj, objavljen 8. septembra 2023. godine, takođe predviđa da će cena iPhone 15 Pro Max modela porasti za $100, počevši od $1,199. iPhone 15 Pro se očekuje da ima OLED ekran od 6,1 inča, trostruki sistem kamera na poleđini i novi A17 Bionic čip. Takođe se očekuje da podržava 8 GB RAM-a i do 1 TB skladišta.

S druge strane, iPhone 15 Pro Max se očekuje da ima OLED ekran od 6,7 inča, četvorostruki sistem kamera na poleđini i isti A17 Bionic čip kao i manji model. Takođe se očekuje da podržava 8 GB RAM-a i do 1 TB skladišta. Oba modela će biti opremljena sa 8 GB RAM-a, u poređenju sa 6 GB u iPhone 14 Pro modelima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.