Samsung ukida softversku podršku za Galaxy Note 10 seriju


Samsung je objavio detalje o septembarskom sigurnosnom ažuriranju za 2023. godinu koje će uskoro početi da se primenjuje na Galaxy pametnim telefonima i tabletima. Ovim softverskim ažuriranjem, kompanija je smanjila ili okončala status ažuriranja softvera za neke od svojih starijih pametnih telefona, uključujući Galaxy Note 10 seriju.

Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+, koji su dobijali jedno sigurnosno ažuriranje svakog kvartala (svaka tri meseca), sada su iznenada okončali podršku za ažuriranje softvera. To znači da ovi pametni telefoni više neće dobijati sigurnosna ažuriranja. Ako se sećate, Galaxy Note 10 serija je lansirana u drugoj polovini 2019. godine, što znači da je prošlo četiri godine od lansiranja, i Samsung je konačno prestao sa pružanjem ažuriranja za ove telefone.

Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ više neće dobijati sigurnosna ažuriranja u budućnosti. Galaxy Note 10 Lite, koji je lansiran u januaru 2020. godine, i dalje je na tromesečnom rasporedu ažuriranja.

Samsung je lansirao Galaxy Note 10 seriju sa Android 9 operativnim sistemom. Telefoni u seriji su dobili Android 10 ažuriranje početkom 2020. godine, Android 11 ažuriranje krajem 2021. godine i Android 12 ažuriranje krajem 2022. godine. Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ nisu dobili Android 13 ažuriranje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.