WhatsApp radi na funkciji za filtriranje grupnih razgovora


WhatsApp, popularni servis za dopisivanje u vlasništvu kompanije Meta, nastavlja sa svojim razvojem putem ažuriranja koja se fokusiraju na unapređenje korisničkog interfejsa i ispunjavanje očekivanja korisnika. Najnovije ažuriranje, verzija 2.23.19.7, dostupna putem programa Google Play Beta Program, donosi uzbudljivu novost: filtere za četovanje.

Prema informacijama sa WABetaInfo, ova nova funkcionalnost je dizajnirana kako bi korisnicima omogućila više kontrole nad njihovim razgovorima, pojednostavila upravljanje porukama i prioritizaciju. Iako je još u razvoju, najnovije beta ažuriranje pruža uvid u značajna poboljšanja.

Novi filter omogućava korisnicima da sastave listu svojih grupnih razgovora, uz izuzeće pojedinačnih razgovora. Da bi se poboljšala jasnoća i razlika, filter "Lično" je preimenovan u "Kontakti" kako bi isključivo uključivao pojedinačne razgovore. Važno je napomenuti da je filter "Poslovanje" u ovom ažuriranju uklonjen.

Sada postoji poseban filter "Grupe", što je dobrodošla promena koja uzima u obzir dugotrajne zahteve korisnika za lakšim načinom upravljanja i organizacije grupnih razgovora unutar aplikacije. Mnogi pojedinci su deo više grupa, bilo da se radi o poslu, porodici, prijateljima ili hobijima, i ovaj filter obećava brži pristup i bolju organizaciju.

Trenutno je ova funkcija dostupna ograničenoj grupi WhatsApp beta testera, ali se očekuje da će se uskoro proširiti na šire korisničkoj bazi kako bude usavršavana.

Pored filtera za četovanje, WhatsApp aktivno radi na drugim funkcijama, kao što su verifikacija putem e-pošte i mogućnost skrivanja IP adresa tokom poziva. Takođe, korisnici sada mogu odgovarati na WhatsApp statusne objave koristeći avatare u najnovijoj beta verziji, dodatno obogativši funkcionalnosti aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.