Galaxy S24 navodno u fazi proizvodnje, očekuje se lansiranje u januaru


Izgleda da će Samsung-ova serija Galaxy S24, koja uključuje standardni Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra, početi s proizvodnjom, a potencijalni datum lansiranja se spekuliše za januar 2024.

Ove informacije potiču iz različitih izvora, uključujući popularnog kineskog informatora Ice Universe (putem Tech_Reve na X), što sugerira da su flagship pametni telefoni krenuli u masovnu proizvodnju. Iako tačan datum lansiranja ostaje nesiguran, postoji konsenzus među curenjima koji ukazuju na sredinu do kraja januara kao mogući datum izlaska, s nekim izvorima koji nagoveštavaju čak i raniji lansiranje.

Standardni Galaxy S24 je navodno dobio sertifikat od strane kineske 3C certifikacione institucije, a na internetu su se pojavili visokokvalitetni renderi oba standardnog i Ultra modela, pružajući uvid u očekivani dizajn. Pretpostavlja se da bi Galaxy S24 mogao imati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, Dynamic AMOLED ekran od 6,17 inča s osvežavanjem od 120Hz, uz bateriju kapaciteta od 3900mAh do 4000mAh.

Na nekim tržištima, standardni S24 i S24+ mogu doći sa Exynos 2400 čipsetom, kako je model Galaxy S24+ za Korejsko tržište primećen s Exynos 2400 i 12GB RAM-a na Geekbenchu. Samsung planira da unese inovativne funkcije poput Zoom Anyplace i E2E AI Remosaic za Galaxy S24 Ultra. Pored toga, postoje curenja informacija koja ukazuju na mogućnost titanijumske konstrukcije za seriju Galaxy S24, nalik dizajnu iPhone 15 Pro uređaja.

Prema Sammobile-u, trend ranog lansiranja Samsung-ovih flagship modela nije nov; prethodni modeli poput Galaxy S22 i S23 su viđeni u februaru 2022. i 2023. godine, dok se događaj za Galaxy S21 desio u januaru. Takođe se primećuje strateški pomak u Samsung-ovom pristupu Unpacked događajima, uz različite globalne lokacije svake godine, što je započelo s događajima za Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 u Koreji, označavajući odstupanje od ranijih lansiranja orijentisanih ka SAD-u.

Postoji značajan entuzijazam oko serije Galaxy S24 jer Samsung nastoji da nadogradi uspeh serije S23. Iako povratak Exynos čipseta izaziva neke zabrinutosti, tehnološka zajednica će zadržati ocenu do zvaničnog lansiranja i ličnog iskustva s novim uređajima.

Takođe se spekuliše da bi Galaxy S24 Ultra mogao biti isporučen s Snapdragon 8 Gen 3 procesorom na svim tržištima. Nadolazeća serija Galaxy S24 izgleda kao značajan iskorak za Samsung, potencijalno postavljajući ton za tržište pametnih telefona u 2024. godini.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.