Procurele slike OnePlus Open pružaju detaljan uvid u boje uređaja


OnePlus Open, prvi preklopivi telefon kompanije OnePlus, očekuje se da će biti lansiran tokom ovog meseca. OnePlus već počeo sa nagoveštajima globalnog lansiranja uređaja, ali tačan datum još nije otkriven. Uoči zvaničnog izlaska, procurele informacije i glasine već su otkrile ključne detalje o nadolazećem preklopljivom telefonu. U najnovijem razvoju, izveštaj je podelio slike OnePlus Open-a u visokoj rezoluciji, prikazujući detalje u vezi sa dve boje uređaja. Hajde da pogledamo.

OnePlus Open je suštinski isti uređaj kao i Oppo Find N3 Fold, koji će se pojaviti na tržištu Kine. Nove slike koje je podelio Winfuture još jednom potvrđuju ovu činjenicu, jer izgleda identično svom Oppo pandanu. Međutim, izveštaj od ranije danas je pokazao Find N3 Fold u upadljivoj zlatnoj boji, dok je OnePlus Open prikazan samo u crnoj i zelenoj boji. Možda ćemo videti dodatne nijanse tokom lansiranja.



Na slikama koje je podelio nemački časopis, OnePlus Open je prikazan sa okruglim modulom kamere. Vidimo trostruku kameru zajedno sa Hasselblad oznakom. Takođe, uređaj ima karakteristično OnePlus prekidač za isključivanje zvuka sa jedne strane. Preklopivi uređaj deluje kompaktno. Ako verujemo ranijim procurama, OnePlus Open će imati 7,8-inčni preklopivi OLED ekran, kao i ekran spoljašnjeg panela od 6,31 inča.

Veruje se da će pokretati Snapdragon 8 Gen 2 SoC, uparen sa 16GB LPDDR5X RAM-a. U odeljku za kamere, možemo očekivati glavnu kameru od 48MP, još jednu ultrawide kameru od 48MP i telefoto senzor od 64MP. Pretpostavlja se da će OnePlus preklopivi telefon debitovati 19. oktobra. Čak se i procureo novi "hands-on" video.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.