Sledeće godine dolaze nove AirPods slušalice


Apple planira da sledeće godine lansira nove verzije nekoliko modela AirPods slušalica, prema izveštaju Bloomberg-a.

Apple-ov biznis bežičnih slušalica postao je unosan za kompaniju i zahteva redovne nadogradnje kako bi se proizvod održao svežim i potražnjom visokom. Otkako su prvi put najavljeni 2016. godine, Apple-ove bežične bele slušalice postale su sveprisutne u velikim gradskim prevozima, kancelarijama i školama širom zemlje.

Najskuplji model, AirPods Max, koji košta 549 dolara i dolazi sa funkcijom eliminacije buke, mogao bi dobiti ažuriranje sa USB-C priključkom i novim bojama, prema izveštaju. Modeli AirPods početnog nivoa od 129 dolara i srednjeg nivoa od 169 dolara navodno će biti zamenjeni "četvrtom generacijom" modela sa novim dizajnom, kraćim drškama i, na nekim verzijama, funkcijom eliminacije buke.

AirPods Pro modeli, koji koštaju 249 dolara, dobili su manje nadogradnje prošle godine, a ovog jeseni dodat je model sa USB-C priključkom. Prema izveštaju Bloomberg-a, mogli bi biti ažurirani 2025. godine.

Ovog jeseni, Apple je ažurirao AirPods Pro modele novom softverskom funkcijom koja koristi veštačku inteligenciju kako bi korisnicima olakšala nošenje slušalica tokom celog dana automatskim smanjivanjem funkcije eliminacije buke kada korisnik razgovara.

Apple izveštava o prodaji AirPods slušalica u okviru linije proizvoda "Nosive stvari, kuća i dodaci", koja je izvestila prihod od 41 milijarde dolara u fiskalnoj 2022. godini. Ova cifra takođe uključuje prodaju Apple Watch-a.

Segment nosivih stvari bio je treći najveći Apple-ov biznis u 2022. godini, nakon iPhone-a i usluga.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.