I sledeći iPhone 16 Pro dolazi sa 60Hz ekranom


Još je rano, ali specifikacije ekrana sledeće godine iPhone serije su procurele iz lanca snabdevanja. Prema informacijama iz curenja, iPhone 16 Pro i 16 Pro Max će dobiti veći ekran - 6.27 inča i 6.86 inča, oba sa 120Hz LTPO panelima. Veličina ekrana na iPhone 16 Pro Max zvuči malo teško za poverovati, pa je bolje uzeti to sa rezervom.

Sasvim druga priča je sa običnim iPhone 16 i 16 Plus modelima - očekujte iste veličine ekrana, 6.12 inča i 6.69 inča, i istu osvežavajuću frekvenciju od 60Hz. Ovo je navodno potvrđeno od strane insajdera iz industrije, Ross Young, koji tvrdi da će Pro Motion tehnologija stići samo na obične modele tek 2025. godine.

Što se tiče iPhone 16 modela za 2024. godinu, očekuje se prisustvo Dynamic Island opcije na svim modelima, što nije iznenađujuće.

Kupci starijih iPhone modela možda neće smetati da još jednu godinu koriste ekran sa osvežavanjem od 60Hz, ali ekran na skupljim baznim iPhone modelima izgleda sve manje konkurentno u poređenju sa vodećim i srednjim modelima Android uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.