iPhone SE 4 koncept: Action dugme i kamera od 48MP


Imati iPhone po pristupačnoj ceni nedvojbeno je zajednički san za mnoge od nas. Srećom, Apple već neko vreme pretvara ovaj san u stvarnost. Umesto da potrošite mnogo para na iPhone 15, možete se odlučiti za iPhone SE treće generacije, koji košta manje i ima isti procesor kao iPhone 14. Međutim, izveštaji ukazuju da korisnici oklevaju da kupe ovaj telefon zbog njegovog "zastarelog" dizajna. Apple ima za cilj da reši ovaj problem u nadolazećem pristupačnom modelu iPhone SE 4. Nedavno se pojavio konceptualni video koji nam pruža uvid u potencijalni izgled ovog dugo očekivanog telefona. Evo detalja...

iPhone SE 4, pristupačni pametni telefon sa novim dizajnom i kamerom od 48 megapiksela Do sada smo čuli mnogo tvrdnji i procurelih informacija o pristupačnom iPhoneu SE 4. Znamo da će telefon imati dizajn sa zarezom sličan iPhoneu 14. To znači da više neće biti Touch ID dugmeta ili debelih ivica. Dodatno, inspirisan iPhoneom 15 serije, telefon će podržavati inovacije poput "Action Button"-a i USB-C porta. Naposletku, dizajner po imenu 4RMD je kombinovao sve ove informacije kako bi napravio profil telefona.

Kako se vidi u gornjem videu, novi pristupačni model iPhonea SE 4 će biti zaista moderan telefon u svakom smislu te reči. Jedina mana je što će ovaj put imati samo jednu kameru na poleđini. Ovaj senzor, navodno od 48 megapiksela, biće sposoban da snima video zapise u 4K rezoluciji, što jasno pokazuje koncept.

U konceptualnom videu, telefon je opremljen OLED ekranom od 6,1 inča i baterijom od 3240 mAh. Naravno, stvarne specifikacije mogu malo da variraju. Moguće je da će biti izabrana veća baterija ili LCD ekran umesto OLED-a. Trenutni SE 3 model, na primer, ima kapacitet baterije od 2018 mAh.

Pristupačni iPhone SE 4 će verovatno doći sa 4nm A16 Bionic procesorom, kao što je prikazano u videu. To implicira da će pružiti performanse slične iPhoneu 15 i iPhoneu 15 Plus. Međutim, s obzirom na to da korisnici možda neće nužno zahtevati ovaj nivo brzine, izbor između A16 i A15 procesora možda neće značajno uticati na ukupan rezultat.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.