WhatsApp dobija pretragu po datumu


WhatsApp je u poslednjih nekoliko meseci dodao niz noviteta koji značajno poboljšavaju korisničko iskustvo, a čini se da smo tek na početku jer WhatsApp nastavlja da pravi promene, kako velike, tako i male.

Nedavno je otkriveno da WhatsApp testira funkciju koja korisnicima omogućava pretragu poruka prema datumu na desktop/web verziji. Pretraga po datumu već je bila moguća na iOS verziji aplikacije, a sada konačno stiže i na Android verziju sa najnovijom WhatsApp beta verzijom (verzija 2.23.24.16).

Funkcija radi upravo ono što i naziv sugeriše - prilikom pretrage poruka unutar razgovora, sada imate ikonu kalendara koja vam omogućava da izaberete datum, mesec i godinu kako biste suzili kriterijume pretrage. Pretraga u WhatsApp razgovorima dugo je bila jedan od slabijih delova aplikacije, a funkcija pretrage po datumu trebalo bi da je malo poboljša.

Ako ste se pridružili WhatsApp beta programu, najnovija beta ažuriranje će vas sačekati u Google Play prodavnici. Međutim, možda nećete odmah videti opciju pretrage po datumu čak ni nakon ažuriranja, jer WhatsApp nove test funkcije ne čini dostupnim svim korisnicima istovremeno, već ih uvodi postepeno tokom nekoliko dana i nedelja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.