YouTube povećava cenu Premium usluge u nekim državama


YouTube je pokrenuo masovnu kampanju protiv blokatora oglasa, sprečavajući korisnike koji ih koriste da pregledaju sadržaj. Umesto toga, kompanija je pozvala korisnike da se opredele za Premium pakete koji ne sadrže oglase, među drugim pogodnostima.

Sada su korisnici iz celog sveta počeli dobijati e-poštu o povećanju mesečne naknade. Od 1. novembra, YouTube Premium doživljava povećanje cene u Argentini, Australiji, Austriji, Čileu, Nemačkoj, Poljskoj i Turskoj. Ovo se odnosi na sve nivoe - Premium i Music Premium.

Povećanje cene će se primeniti na nove korisnike, dok će postojeći korisnici dobiti "najmanje tri dodatna meseca" pre nego što vide promene na svojim računima. YouTube je naveo u e-pošti da odluka nije doneta olako i da će povećanje cene "nastaviti da unapređuje Premium i podržava kreatore i umetnike" koje ljudi prate.

YouTube Premium nudi iskustvo bez oglasa, reprodukciju samo zvuka i reprodukciju u pozadini, kao i preuzimanje sadržaja u punom kvalitetu. Postoji i opcija od 1080p sa poboljšanom brzinom bita - manje kompresije i jasniju sliku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.