Google najavio funkciju ''Repair Mode''


Nakon uspešnog beta testiranja, Google je konačno predstavio funkciju "Pixel Repair Mode" za Pixel pametne telefone. Ova funkcija ima za cilj unapređenje privatnosti korisničkih podataka tokom procesa popravke. Pored ovog dodatka, kompanija je najavila nekoliko novih ažuriranja kako bi pojednostavila iskustvo popravke Pixel uređaja.

Google-ov novi Pixel Repair Mode sada je dostupan na Pixel uređajima koji rade na Androidu 14. Da biste koristili ovu funkciju, vaš telefon mora imati barem 2 GB slobodnog prostora. Možete aktivirati Repair Mode na svom Pixel telefonu odlaskom na Settings > System > Repair mode.

Aktiviranje režima popravke stvara sigurno okruženje na vašem telefonu, zaključavajući sve vaše podatke poput poruka, fotografija, poziva i drugih. Tehničari za popravku i dalje mogu testirati sve funkcije telefona u posebnom prostoru, a da ne mogu zaviriti u vaše privatne informacije.

Google je takođe izbacio novu dijagnostičku aplikaciju kojoj korisnici mogu pristupiti preko biranja na telefonu. Google tvrdi da će nova dijagnostika pomoći korisnicima da razumeju probleme sa svojim telefonom pre nego što ga pošalju na popravku. Da biste koristili dijagnostiku na svom Pixel telefonu, otkucajte #*#7287#*# na tastaturi brojčanika telefona.

Osim toga, bez obzira da li ste pod garancijom ili ne, Google želi da popravke budu jednostavne. Google je ranije sarađivao sa iFixit-om, koji pruža potrošačima legitimne delove i vodiče za popravku kako bi sami popravili svoje uređaje putem programa samoposluživanja.

Sada su se takođe udružili sa uBreakiFix-om kako bi pružili brze popravke na preko 700 lokacija širom Sjedinjenih Američkih Država, pri čemu se većina popravki završava u roku od 2-4 sata. Google tvrdi da preko 80% vlasnika Pixel uređaja živi unutar 10-20 milja od ovlašćenog centra za popravku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.