iPhone 15 Pro Max istopio korisnikov jeftini punjač


Apple često upozorava svoje korisnike da koriste licencirane dodatke. Iako kompanija ponavlja upozorenja u vezi sa rizicima poput pregrevanja i opasnosti od požara, mnogi od nas ne shvataju ova upozorenja ozbiljno. Jer verujemo da je glavni cilj Apple-a da poveća prodaju i profit... zar ne? Međutim, čini se da to nije potpuno tačno. Korisnik Reddita sa sličnim mišljenjem pokazao je koliko opasni mogu biti proizvodi lošeg kvaliteta. Podelio je priču o korišćenju jeftinog kabla koji se otopio, oštetio njegov telefon, pa čak i opekao prst.

Korisnik Reddita po imenu NoisilyMarvellous nedavno je podelio opasnosti korišćenja jeftinih dodataka u jednom postu. Otkrio je kako je povezivanje svog nedavno kupljenog iPhone-a 15 Pro Max sa punjačem rezultiralo topljenjem kabla, uzrokujući opekotine kako na njegovoj ruci, tako i na telefonu. Pažljivim pregledom slike, prva primetna stvar bila je da korišćeni punjač nije bio originalni Apple proizvod.

Korisnik Reddita rekao je: "Znao sam da se iPhone 15 Pro Max zagreva, ali mesec dana nakon početka korišćenja, moj je postao tako vreo tokom noćnog punjenja da je doslovno ostavio ožiljak na mom prstu. Kada sam skinuo punjač, otopio je deo plastike, ostavio ožiljke na kućištu i zalepio metalni deo USB-C porta u telefon", rekao je.

Važno je napomenuti da korišćenje dodataka drugih brendova osim Apple-a neće oštetiti vaš telefon. Na primer, mnogo je pametnije koristiti proizvode od zvaničnih partnera koji su prošli kontrolne testove kompanije. Međutim, korišćenje proizvoda nepoznatog brenda samo zato što je jeftin može dovesti do ozbiljnih posledica, slično kao što se desilo NoisilyMarvellous-u i njegovom telefonu od preko 1000 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.