iPhone 16 donosi novi dizajn?


iPhone 16 serija je još daleko u ovom trenutku, ali novi članak sa sajta MacRumors donosi neke ključne detalje o dizajnu osnovnog modela iPhone 16. Navodno, Apple eksperimentiše sa dizajnom poleđine i rasporedom dugmadi na svom nadolazećem osnovnom iPhone-u poznatom interno kao "DeLorean" i sada imamo trio rendiranih dizajna pre-produkcionih modela koji ističu moguće nove promene. Prvi dizajn ima kameru inspirisanu iPhone X modelom, sa vertikalnim kućištem u obliku tablete koje sadrži dva objektiva.

Prototip iPhone 16 rendiran u žutoj boji takođe ima jedinstveno dugme za podešavanje jačine zvuka umesto odvojenih dugmadi za jačinu zvuka gore i dole, koje se viđaju na svakom iPhone-u od 2010. godine. Sva tri uređaja takođe imaju kapacitivne Action dugmad iznad kontrola za jačinu zvuka, a crni model ima vizuelno veće dugme. Druga dva renderovana modela prikazana u roze i crnoj boji menjaju dizajn kamere u prepoznatljiviji izgled, sa svakim objektivom smeštenim unutar metalnog prstena.

Crni model takođe ima kapacitivno Capture dugme smešteno ispod tastera za paljenje. Na osnovu prethodnih glasina, novo dugme je poznato kao "Projekat Nova" unutar Apple-a i pružaće povratnu informaciju o jačini dodira dok služi kao dugme za okidanje kamere. Očekuje se da će Action dugme biti prisutno na celoj seriji iPhone 16.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.