Svi iPhone 16 modeli dobijaju Action Button?


U septembru je Apple predstavio iPhone 15 seriju. Ove godine je bilo samo nekoliko promena na telefonima, ali jedna je bila velika: Action Button zamenio je prekidač za isključivanje zvuka na iPhone 15 Pro i 15 Pro Max modelima. Sada izgleda da bi sledeće godine Apple mogao potpuno da se posveti tome.

Prema informacijama koje je video MacRumors, iPhone 16 Action Button mogao bi da se pojavi na svim modelima. Ukoliko Apple ne promeni svoju formulu sledeće godine, to bi značilo da bi iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro i 16 Pro Max imali svi Action Button. To bi, kao posledica, bio prvi put ikada da svi novi glavni modeli iPhonea ne bi imali ikonični prekidač za isključivanje zvuka.

Na papiru, Action Button je superioran u odnosu na prekidač za isključivanje zvuka, zahvaljujući svojim mogućnostima prilagođavanja. Korisnici mogu da koriste Action Button za različite zadatke, uključujući upaljivanje blica, otvaranje kamere, pokretanje govornih beleški i još mnogo toga. Iako je ovo odlično, verovatno postoji mnogo vernika prekidača za isključivanje zvuka koji cene njegovu analognu jednostavnost. Na primer, uvek možete osetiti da li je vaš iPhone u režimu tišine samo dodirivanjem prekidača - čak ga nije ni potrebno gledati. Ovo je nešto što Action Button ne može replicirati.

Ipak, ako želite Action Button na iPhone 16, a ne želite da izdvojite novac za telefon Pro nivoa, ovo će biti dobra vest za vas.

Takođe postoje glasine da će sledeći iPhone SE - pretpostavljeno iPhone SE (2025) - usvojiti Action Button. Čini se da prekidač za isključivanje zvuka nema dugu budućnost.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.