WhatsApp uvodi tajni kod za zaključavanje i skrivanje razgovora


WhatsApp uvodi nov način da zadržite zaključane razgovore daleko od radoznalih pogleda. Umesto da vaša fascikla sa zaključanim razgovorima bude vidljiva sa svim ostalim razgovorima, sada možete sakriti razgovore iza tajnog koda po vašem izboru.

Kako je prikazano u primeru koji je Meta pružio, možete koristiti slova, brojeve, specijalne karaktere, pa čak i emotikone u svom tajnom kodu. Sve što trebate da uradite jeste da unesete taj šifru u WhatsApp pretragu kako biste pronašli svoje zaključane razgovore. Ovo bi trebalo da spreči ljude da znaju da uopšte imate fasciklu sa zaključanim razgovorima, ako slučajno pogledaju vaš telefon.

WhatsApp takođe napominje da u svakom trenutku možete izabrati da vaši zaključani razgovori ponovo budu vidljivi u vašem spisku razgovora. Ovaj servis, u vlasništvu Meta, prvi put je predstavio zaključane razgovore u maju, koji vam omogućavaju da zaključate razgovore u fasciklu koju možete otvoriti samo koristeći otisak prsta, sken lica ili šifru. Pored nove mogućnosti tajnog koda, WhatsApp navodi da sada možete zaključati razgovor dugim pritiskom na konverzaciju, umesto da idete u postavke razgovora.

Meta uvodi tajne kodove počevši od danas, i biće dostupni globalno u narednim mesecima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.