Youtube uvodi novu opciju ''pauziranja'' komentara


YouTube uvodi novi alat za moderiranje za kreitore koji im omogućava da pauziraju komentare, sprečavajući dodavanje novih komentara na videozapisima, dok istovremeno čuva one koji su već objavljeni. U blog objavi objavljenoj u četvrtak, YouTube je rekao da ovaj alat omogućava kreatorima da "naprave pauzu u upravljanju komentarima ako postanu preopterećujući" i pruža određenu fleksibilnost u načinu upravljanja komentarima.

Pre ove nadogradnje, YouTube kreatori su imali samo dve opcije za moderiranje komentara: ili zadržavati komentare za ručnu proveru pre objavljivanja ili potpuno onemogućiti sve komentare na videozapisu. YouTube kaže da se funkcija pauziranja sada uvodi - kontaktirali smo kompaniju za pojašnjenje globalne dostupnosti i ažuriraćemo ovu vest ako dobijemo odgovor.

Kao deo svoje najave, YouTube je takođe preimenovao neke od svojih postojećih postavki moderacije radi lakšeg razumevanja. Umesto opcija "Zadrži potencijalno neprikladne komentare za pregled" i prebacivanja na "Povećajte strogoću" - što je dosta za uneti u bilo koji meni opcija - korisnicima će sada biti ponuđen jednostavan izbor između Uključeno, Pauzirano ili Isključeno. Uključivanje komentara takođe omogućava nekoliko opcionalnih nivoa moderacije za izbor: Nijedan (potpuno neuređen), Osnovni (koji zadržava "potencijalno neprikladne" komentare za pregled), Strogi (koji zadržava širi spektar komentara za pregled) i Zadrži sve.

Novu opciju pauze možete pronaći u postavkama komentara na nivou videa na stranici za gledanje unutar YouTube aplikacije, ili u YouTube Studiju na mobilnim uređajima i računarima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.