Apple tiho proširuje kapacitet mreže Find My na 32 uređaja


Apple je diskretno povećao broj predmeta koje možete pratiti putem svoje Find My aplikacije, tiho udvostručujući prethodni limit sa 16 na 32 uređaja. Ova promena prvi put je primetila osoba po imenu Nicolas Alveraz (@nicolas09F9) u Apple-ovom dokumentu podrške.

Ažurirani limit se primenjuje na širi spektar uređaja nego pre, uključujući AirTags, Apple slušalice (uključujući neke modele Beats), novije MagSafe novčanike, pa čak i pribor za Find My mrežu trećih proizvođača, poput e-bicikala.

Važno je napomenuti da neki modeli AirPods slušalica broje kao više predmeta u Find My aplikaciji. Obični AirPods i AirPods Pro prvog generacije broje se kao dva uređaja, dok AirPods Pro druge generacije broje se kao tri zbog mogućnosti praćenja punjača zasebno.

Ovo povećanje limita za praćenje verovatno je odgovor na zabrinutosti nekih korisnika koji su brzo dostigli prethodni limit od 16 uređaja, posebno sa uvođenjem AirTags i proširenjem Find My mreže na uređaje trećih proizvođača.

Dodavanje novih uređaja u Find My ostaje jednostavno. Na primer, dodavanje AirTaga uključuje približavanje uređaja iPhone-u, dodirivanje iskačućeg prozora koji se pojavi, biranje imena i registraciju sa Apple ID-om.

Ažurirani limit za Find My trenutno je prisutan u Apple-ovim dokumentima podrške, ali nije formalno objavljen od strane kompanije. Ipak, dobrodošla je promena za korisnike koji se oslanjaju na Find My mrežu kako bi pratili svoje stvari.

Prošireni limit za Find My je dobrodošla promena za korisnike Apple uređaja koji se oslanjaju na ovu aplikaciju kako bi pratili svoje stvari. Pruža veću fleksibilnost i mir, znajući da se više važnih predmeta može lako pronaći ako se izgube.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.