Instagram će omogućiti da svom zahtevu za praćenje dodate razlog


Instagram navodno radi na mogućnosti dodavanja razloga vašem zahtevu za praćenje, tako da korisnik koji vas ne poznaje može dobiti predstavu o vama. Ovu mogućnost otkrio je Alessandro Paluzzi, koji je u prošlosti otkrio druge funkcije na Instagramu.

Naveli su da bi Instagram mogao pružiti opciju izbora između nekoliko mogućnosti. "Izaberite razlog za dodavanje vašeg zahteva za praćenje. Ovo pomaže osobi da zna ko ste", stoji u poruci.

Nema informacija o tome šta će te opcije biti ili da li će korisnici imati mogućnost dodavanja prilagođene poruke. Na primer, LinkedIn, koji je u vlasništvu Microsoft-a, omogućava vam da dodate personalizovanu poruku prilikom slanja zahteva za povezivanje s drugima na platformi.

Ipak, ova funkcija u razvoju dodaje se listi promena na kojima radi Meta-ovo preduzeće kako bi zaštitilo korisnike od nepoznatih osoba. Instagram je promenio način rada zahteva za DM (Direct Messages) kako bi se osiguralo da ljudi koji vas ne prate mogu poslati samo jedan DM zahtev.

Govoreći o privatnosti, kompanija takođe radi na mogućnosti isključivanja potvrda o čitanju u aplikaciji. Šef Instagrama Adam Mosseri objavio je u novembru da su počeli testiranje ove funkcije, a novi prekidač omogućiće korisnicima da sakriju svoj status "Seen".

U nedavnoj vesti, Instagram se udružio sa kompanijom Samsung kako bi dodao podršku za Super HDR slike. Ova funkcija podržana je na novom Galaxy S24 seriji koju je lansirao Samsung, a koja dolazi s nizom AI funkcija i sedam godina ažuriranja. Pored toga, Instagram radi na nizu funkcija, uključujući automatski prevedene titlove i animirane emoji-je za DM-ove.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.