Novi kraj Nokia telefona? HMD priprema uređaj pod svojim brendom


HMD Global, čini se, priprema svoj prvi pametni telefon pod vlastitim brendom, a zahvaljujući procureloj slici, dobili smo uvid u ovu novu marku telefona.

Prema 91mobiles, telefon izgleda da ima ravni ekran, selfie kameru u rupi i mat crnu završnu obradu na poleđini sa dva zadnja kamere. Takođe izgleda da je telefon izrađen od plastike, i ko zna, HMD bi možda mogao lansirati ovaj uređaj u nekim drugim bojama.

HMD je stekao prava na brend Nokia 2016. godine i od tada neprestano proizvodi Nokia telefone. Ali u septembru 2023. godine, izvršni direktor i predsednik HMD-a, Jean-Francois Baril, otkrio je da kompanija radi na svom vlastitom pametnom telefonu. Poslednji curenje slike čini se da potvrđuje da HMD-ov plan sada dobija oblik.

Kako se može videti na slici, telefon ima HMD-ov logo na poleđini, samo da bude kristalno jasno da nije u pitanju običan Nokia uređaj. Materijal se čini plastikom, što je solidna pretpostavka da bi ovo mogao biti uređaj u srednjoj ili niskoj cenovnoj klasi. Što se tiče specifikacija, pa, one su još uvek pod ključem trenutno.

Prošlog novembra, oštroumni ljudi sa GSMChina primetili su dva HMD-ova telefona u IMEI bazi podataka, označena kao N159V i TA-1585. Međutim, šanse su da bi ti modeli mogli biti samo jedan telefon, igrajući se sa različitim brojevima za neke regionalne razlike.

Prema 91mobiles, HMD bi mogao predstaviti svoj prvi telefon pod vlastitim brendom u aprilu, a Indija je navodno jedno od prvih tržišta koje će ga dobiti. Ali tu se ne zaustavlja. Prema curenju informacija od Evan Blassa, Verizon takođe skače na ovaj voz, što znači da će ovaj telefon doći na police u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvan osnovnog dizajna, to je zatvorena knjiga. Ali snažan je pokazatelj da se HMD oslobađa iz gnezda Nokije, i ovaj telefon bi mogao biti njegov prvi samostalni let. Da li će poleteti ili zapeti, ostaje da se vidi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.