Samsung Galaxy S24 serija dolazi sa unapređenim ekranima


Manje od nedelju dana pre nego što će Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra zvanično postati dostupni na sledećem Unpacked događaju kompanije Samsung u San Hozeu, Kalifornija, stižu nove informacije. Najnovija glasina odnosi se na nešto malo, ali potencijalno značajno, a to je osetljivost na dodir ekrana.

Prema poznatom rizničaru informacija Ice Universe, ekrani sva tri uređaja dobiće poboljšanje od 10% u brzini odziva na dodir. Ovo bi trebalo rezultirati glatkijim i bržim odzivom na dodir, odnosno vremenom koje uređaju treba da reaguje na vaš dodir.

Iako 10% nije mnogo, očigledno je više od ničega, a One UI i dalje može koristiti poboljšanje u ukupnom percepiranom glatkoću rada. Ovo ima potencijal da pomogne u tome, pa zvuči veoma zanimljivo. Možemo reći da smo oprezno optimistični i razumno uzbuđeni.

Ovo poboljšanje takođe može učiniti korišćenje S Pen olovke boljim iskustvom na Galaxy S24 Ultra modelu. Takođe smo čuli u prošlosti da će S24 porodica imati najsvetlije Super AMOLED ekrane do sada, sa maksimalnom svetlino do 2.600 nita.

Za poređenje, maksimalna svetlina Galaxy S23 serije je 1.750 nita, a čak su i ti ekrani 100% čitljivi čak i kada sunce direktno udari u njih. Dakle, faktor "uvažavanja" (kada se koristi u veoma svetlim, sunčanim uslovima) biće poboljšan ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.