Samsung se u 2024. fokusira na performanse, kvalitet i AI


Počela je nova godina, pa je odlično vreme za postavljanje novogodišnjih odluka. Samsung se slaže s tim i kompanija je objavila svoje planove kroz glasove su-CEO-a i potpredsednika Hana Jong-hija i su-CEO-a i predsednika Kyung Kye-hyuna u zajedničkoj novogodišnjoj poruci.

Otkrili su strateške prioritete Samsunga za novu godinu, uključujući težnju ka "super-gap tehnologijama" kako bi održali konkurentsku prednost u 2024. godini i kasnije. Samsung želi da ojača svoju konkurentnost kroz "tehnološku superiornost i prilagodljivost budućim promenama".

Rukovodioci su naglasili "strategiju prvenstva kupca" za mobilnu, kućnu tehniku i softverske sekcije Samsunga, sa fokusom na performanse i kvalitet. Takođe su pozvali čiparsko poslovanje konglomerata da unapredi svoj položaj na tržištu poboljšavanjem i proširivanjem tehnološkog jaza sa svojim konkurentima.

Dodatno, pozvali su na proaktivne mere za suočavanje sa budućim promenama u tehnološkom pejzažu, poput veštačke inteligencije, ekoloških praksi i "inovacija u načinu života", šta god to značilo. Zanimljivo je što traže primenu generativne veštačke inteligencije u radnim procesima.

U vezi s tim, poruka kaže: "Treba da revolucionarizujemo način rada i naše iskustvo sa uređajima primenom generativne veštačke inteligencije. Prelazeći iz prošlih pasivnih zelenih reakcija, trebalo bi da napravimo fundamentalan pomak u razmišljanju i otkrijemo zelene proizvode budućnosti".

Već očekujemo da će lansiranje Galaxy S24 porodice biti posvećeno veštačkoj inteligenciji, tako da je to prilično pokriveno sa strane mobilnih uređaja. Radujemo se videti šta će još različite divizije Samsunga predstaviti tokom 2024. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.