WhatsApp olakšava prilagođavanje stikera na iOS uređajima


WhatsApp uvodi prilagođeni alat za pravljenje nalepnica za korisnike sa iOS 17 ili novijim verzijama. I dok već možete praviti nalepnice povlačenjem i ispuštanjem slika iz galerije u aplikaciju, ovaj korak ide korak dalje omogućavajući vam da crtate preko njih, dodate tekst ili nalepite drugu nalepnicu.

Da biste kreirali nalepnicu od postojeće slike, otvorite ladu za nalepnice aplikacije, izaberite opciju za kreiranje nalepnice, a zatim izaberite sliku iz svoje galerije. Odavde možete prilagoditi svoju nalepnicu izborom isečka, dodavanjem teksta i crtanje po njoj. Takođe možete uređivati bilo koje prethodno napravljene nalepnice otvaranjem ladice za nalepnice, dugim pritiskom na nalepnicu koju želite promeniti, a zatim izborom opcije za uređivanje nalepnice.

WhatsApp za veb već ima alat za pravljenje nalepnica, ali mogućnost direktnog prilagođavanja na mobilnoj aplikaciji je mnogo praktičnija. Jedini nedostatak je što možete samo uređivati — a ne praviti — nalepnice ako vaš uređaj radi na nekoj starijoj verziji iOS-a od 17. S druge strane, korisnici na Androidu za sada mogu samo pregledavati i reagovati na prilagođene nalepnice, ali bar mogu pokušati napraviti nalepnice generisane veštačkom inteligencijom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.