Ažuriranje Galaxy S24 serije dolazi sa poboljšanjima AI, ekrana i kamere


Samsung je izdao novu nadogradnju za svoje pametne telefone Galaxy S24 serije, koji su lansirani prošlog meseca. Nadogradnja uključuje mnoge nove funkcije, popravke grešaka i poboljšanja. Samsung navodi da je ova nadogradnja bazirana na povratnim informacijama korisnika, sa ciljem da poboljša displej uređaja, kameru i AI funkcije prevoda kroz bolju integraciju hardvera i softvera.

Prilagodljive podešavanja ekrana
Serija Galaxy S24 sada vam omogućava podešavanje "Advanced settings" ekrana sa novom opcijom "Vividness". Ovo vam omogućava da prilagodite boje i nivoe osvetljenja ekrana, tako da izgleda onako kako vi želite.

Bolje karakteristike kamere
Samsung je učinio kameru na seriji Galaxy S24 još boljom. Fokusirali su se na poboljšanje zumiranja, Portretnog moda, Noćnog moda i snimanja video zapisa zadnjom kamerom. Ova poboljšanja su namenjena tome da fotografisanje i snimanje videa u različitim situacijama bude još užitkiju.

Poboljšana komunikacija
Ova nadogradnja takođe radi na tome da jezik bude manji problem, što se uklapa u cilj kompanije Samsung da komunikacija bude glatka za svakoga. To znači da je veštačka inteligencija na Galaxy S24 seriji optimizovana da bolje razume korisnike u različitim situacijama. Samsung navodi da će distribucija ovih nadogradnji početi u februaru.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.