[Ažurirano] HMD odustaje od Nokia brenda za pametne telefone?


Kompanija Human Mobile Devices (HMD Global) počeće da prodaje svoje uređaje bez Nokia brenda, označavajući očekivani kraj Nokia Mobile pametnih telefona. Vest je podelila HMD koja takođe nagoveštava svoj budući portfelj proizvoda. To uključuje pametne telefone, tablete i bežične slušalice, pri čemu se glasine sugerišu da bismo mogli videti prve pametne telefone brenda HMD na MWC Barcelona, koji se održava od 26. do 29. februara.

Zvanična veb lokacija HMD-a navodi da je ova finska kompanija "Proizvođač Nokia telefona", što može implicirati nadolazeće Nokia brendirane funkcionalne telefone.

HMD planira da donese čvrste, zabavne, sigurne, brze i pristupačne nove telefone. Većina trenutno brendiranih Nokia pametnih telefona i tableta su na popustu dok traju zalihe. Nokia Corporation i dalje je globalni lider u opremi za mreže i vodeći licencirac patenata u mobilnoj tehnologiji sa preko 6.000 patentnih porodica bitnih za 5G.

[Ažuriranje] Nokia ipak ostaje. HMD se oglasio zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti

Verovatno ste primetili da u kompaniji HMD, ažuriramo naše kanale sa 'Nokia Mobile' na 'HMD'. Ova promena znači više od novog imena – mi predstavljamo novu multi-brend strategiju na zabavan način. To znači da ćete ove godine imati priliku da se upoznate sa nizom originalnih HMD uređaja, zajedno sa Nokia telefonima i uzbudljivim proizvodima nastalim iz novih partnerstava.

Mi smo Human Mobile Devices, ali nas možete zvati HMD. Imamo dosta vesti i najava koje dolaze u 2024. godini, za više informacija budite uz nas!

I dalje ćete viđati nove Nokia telefone. U skladu sa našim vrednostima, HMD će nastaviti da dizajnira održivije i pristupačne telefone - naši proizvodi koji se lako popravljaju, održivi su i namenjeni za digitalni detoks odlično prolaze kod potrošača i poslovnih korisnika, a mi smo uzbuđeni što imamo priliku da nastavimo taj momentum sa novim HMD brendom. Možete da očekujete izuzetna iskustva korišćenja mobilnih uređaja.


Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.