Korisnici Galaxy S24 imaju problem sa Android Autom na nekim automobilima


Kao što gotovo svaki korisnik Android Auto-a može potvrditi, ova funkcija često može biti delikatna, čak i u najboljim vremenima. Posebno ako koristite bežičnu varijantu. Međutim, neki problemi su šire prisutni od drugih, a mnogi korisnici Galaxy S24 telefona prijavljuju probleme pri povezivanju sa svojim automobilima.

Navodno, određeni problem sa kompatibilnošću pogađa SEAT, Skoda i Volkswagen automobile, i prilično je rasprostranjen među vlasnicima ovih automobila. Problem nije zanemarljiv jer su pogođeni korisnici potpuno nesposobni da se povežu sa svojim automobilima putem Android Auto-a.

U prilično ohrabrujućem razvoju, svi uključeni subjekti su obavešteni o problemu i obratili su pažnju na njega. To uključuje Samsung, Google i proizvođače automobila. Prema početnim istraživanjima, problem leži u softveru koji radi na infotainment sistemima automobila. Mogao bi biti povezan sa načinom na koji Android rukuje IP adresama hotspotova, ali to još nije potvrđeno. U međuvremenu, pogođeni proizvođači automobila već rade na rešenju problema. S obzirom na sve veći broj podrški, Samsung UK je čak otišao toliko daleko da je kreirao posebnu stranicu podrške za ovaj problem. Da citiramo navedenu stranicu:

"Neki korisnici su prijavili da ne mogu koristiti Android Auto za povezivanje svojih Galaxy S24 telefona sa svojim Volkswagen, Skoda ili SEAT automobilima. Ako imate ovaj problem, pokušajte sledeće korake.

Ako ništa od ovih koraka ne reši vaš problem, molimo vas da kontaktirate vaš Volkswagen, Skoda ili SEAT korisnički centar ili servisni centar. Ovi proizvođači su potvrdili da rade na softverskim ažuriranjima za pogođene automobile."


Predloženi koraci za otklanjanje problema su prilično opšti i uključuju proveru kompatibilnosti vašeg automobila sa Android Auto-om i da li je omogućen u podešavanjima. Provera USB kabla je takođe korak, kao i ažuriranje softvera na obe strane, kako telefona tako i automobila. Ovaj drugi korak može, nažalost, uključivati posetu servisu. Pogledajte ovaj link za više informacija ako se nađete u ovoj nesrećnoj situaciji nekompatibilnosti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.