Procureo popis iPhone modela koji će dobiti nadogradnju na iOS 18


Apple će verovatno lansirati svoj sledeći veliki softverski update u obliku operativnog sistema iOS 18 na konferenciji Worldwide Developers Conference (WWDC) u junu ove godine. Kao i svake godine, ažuriranje iOS 18 možda će prvo biti viđeno na sledećoj generaciji iPhone uređaja u septembru, pre nego što se nekoliko dana kasnije proširi na ostale uređaje. Međutim, čak i pre zvaničnog objavljivanja iOS 18, novi procureli podaci daju uvid u modele iPhonea koji bi mogli da dobiju iOS 18 ažuriranje kasnije ove godine.

Prema izveštaju sa sajta MacRumors, koji se poziva na post sa "poverenog" X (nekadašnji Twitter) naloga, Apple može ponuditi podršku za iOS 18 za sve iPhone modele iz prošle godine, uključujući iPhone XR i iPhone XS sa A12 Bionic čipsetom.

Ažuriranja operativnog sistema postala su velika tema rasprave između premijum brendova pametnih telefona, nakon što je Google prošle godine obećao do 7 godina ažuriranja operativnog sistema sa svojom serijom Pixel 8. Ovo je praćeno od strane Samsunga koji je takođe podigao lestvicu sa 4 godine obećanih ažuriranja operativnog sistema sa Galaxy S23 serijom na sada 7 godina ažuriranja operativnog sistema sa Galaxy S24 serijom. Apple, s druge strane, nije rekao koliko dugo će pružati ažuriranja softvera za svoje premijum telefone, ali je poznato da podržava svoje telefone duže od svojih Android konkurenata.

Popis uređaja koji bi mogli da dobiju iOS 18:
iPhone 15

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone SE (2. generacija)

iPhone SE (3. generacija)


Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.