Samsung predstavio Galaxy Ring


Samsung je ukratko nagovestio svoj Galaxy prsten na događaju Galaxy S24 Unpacked prošlog meseca, ali sada dobijamo više detalja pošto je nosivi uređaj formalno predstavljen. Samsung nije otkrio detalje o ceni i dostupnosti, jer će ti podaci biti objavljeni kasnije ove godine, ali smo dobili mnogo više detalja o prvom Galaxy pametnom prstenu.

Galaxy prsten će biti dostupan u veličinama prstenova od 5 do 13 u SAD-u, a veličine će biti obeležene sa S do XL na unutrašnjosti prstena. Prsten kompanije Samsung ima konkavan oblik koji se sužava u sredini, umesto konveksnog izgleda prstena Oura. Galaxy prsten će biti ponuđen u tri boje - keramička crna, platina srebrna i zlatna.

Galaxy prsten prati puls, ritam disanja, san i noćno kretanje, a čak može otkriti rane znakove apneje u snu. Samsung takođe reklamira prsten kao pratilac Galaxy sata, omogućavajući visokokvalitetno praćenje zdravlja i aktivnosti 24/7.

Takođe izračunava vašu Vitalnost ocenu na osnovu kombinacije dnevne aktivnosti, sna, otkucaja srca u mirovanju i varijabilnosti otkucaja srca. Korisnici takođe mogu postaviti specifične ciljeve za dobrobit i dobijati povratne informacije o svom napretku putem Booster Cards koje će biti dostupne u aplikaciji Samsung Health.

Samsung Galaxy prsten će ekskluzivno biti kompatibilan sa Samsung Galaxy pametnim telefonima pri lansiranju, sa planovima za proširenje na više Android uređaja kasnije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.