Samsung Španija negira problem sa ekranom Galaxy S24 serije


Novi telefoni serije Galaxy S24 kompanije Samsung imaju neujednačenost u boji ekrana, što je već priznato od strane kompanije. Vivid profil boja na telefonima S24 nije tako živopisan kao na prethodnim modelima, ali nova izjava iz Samsung Španije sugeriše da je promena namerna i da nije defekt proizvoda.

Španski blog Teknófilo stupio je u kontakt sa Samsung Španijom, a lokalno odeljenje je izdalo zvaničnu izjavu koja glasi:

"Podesili smo boje i osvetljenje proizvoda serije Galaxy S24 kako bismo pružili preciznije i udobnije gledanje tokom upotrebe. Neke promene su napravljene u tehnologiji ekrana kako bismo pružili prirodnije iskustvo gledanja, tako da korisnici mogu primetiti razlike u dubini boje u poređenju sa starijim uređajima.

Ovo ponašanje ekrana je namerno prilagođavanje boje i nije defekt proizvoda, tako da je sigurno koristiti.

Kako bismo svojim kupcima pružili najbolje moguće iskustvo, cenimo vaše povratne informacije i kontinuirano unapređujemo naš softver (UX) kako se tržište i interesovanja potrošača razvijaju." - Izjava Samsung Španije


Novinari su primetili razliku u reprodukciji boja na Galaxy S24 uređaju u poređenju sa prošlogodišnjim Galaxy S23 modelom. Boje na novijem uređaju u Vivid režimu bile su manje zasićene nego na prošlogodišnjem modelu i jedva različite od Natural profila boja. Pratimo ovaj razvoj i bilo kakve dodatne informacije od strane Samsunga, ali za sada izgleda da neće biti nikakvih popravki.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.