Apple želi da nadogradite svoj iPhone 11 ili iPhone 12 na iPhone 15


Da li slučajno imate iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ili iPhone 12 Pro Max? Ako je tako, onda treba da znate da Apple zaista smatra da biste trebali da nadogradite na jedan od novih modela iPhone 15. Zapravo, kompanija je toliko odlučna da vas ubedi da nadogradite, da je kreirala čitavu stranicu na svojoj veb lokaciji upravo u tu svrhu.

Iako se njeno ime "Zašto nadograditi" čini dovoljno generičnim da bi se odnosilo na bilo koji stari uređaj, Apple cilja samo one sa pomenutim uređajima u generacijama iPhone 11 i iPhone 12. Ako imate iPhone 13, iPhone 14, iPhone XS, iPhone XR ili iPhone X, nova veb lokacija vam neće ništa značiti.

Ako, međutim, posedujete jedan od ciljanih uređaja, onda će vam Apple reći sve o razlikama između vašeg uređaja i novijeg koji izaberete iz porodice iPhone 15. Očigledno je da će novi model biti bolji u gotovo svemu - to je cela poenta ovde, istaći to kako bi vas naveli da nadogradite.

Da li će uspeti? Samo vreme će pokazati. Za sada, ako ste znatiželjni, posetite novu stranicu Apple-a i pročitajte sve o tome zašto misli da biste trebali da nadogradite.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.