Olovka Galaxy S24 Ultra smrdi na spaljenu plastiku? Samsung odgovorio


Neki korisnici Galaxy S24 Ultra telefona prijavili su da S Pen oseća miris izgorele plastike. Zvaničnici kompanije Samsung kasnije su izjavili da je ovo normalno. Prethodni modeli S23 Ultra i S22 Ultra sa S Penom navodno su imali isti problem. Međutim, možete zanemariti ovo sve dok ne izazove probleme u radu uređaja.

Mnogi korisnici na društvenim medijima prijavljuju postojanje ovog problema i smatraju da to može loše uticati na rad uređaja. Kako su već naveli zvaničnici kompanije Samsung, miris izgaranja neće uzrokovati oštećenje telefona. Neki tvrde da se uređaj zagreva tokom rada i da je to razlog za pojavu mirisa. Korisnici prethodnih modela Galaxy S23 Ultra i S22 Ultra takođe su prijavili isti problem.

Modeli Galaxy S22 Ultra i S23 Ultra do sada nisu imali nikakvih problema. Stoga smatramo da neće biti značajnih problema ni sa S24 Ultra modelom. Moderator foruma kompanije Samsung već je rekao da miris neće izazvati problem. Serija Galaxy S24 zvanično je najavljena u januaru i bila je česta tema u medijima.

Korejska kompanija pažljivo testira svoje proizvode. Nakon katastrofe sa Galaxy Note 7, vodeći računa o bezbednosti korisnika, Samsung pušta svaki proizvod u prodaju nakon što sprovede testove kontrole kvaliteta pod izuzetno teškim uslovima. Nema potrebe za brigu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.