WhatsApp će vam konačno omogućiti automatsko slanje HD medija


WhatsApp je uveo funkciju još u avgustu koja vam omogućava slanje fotografija u višem kvalitetu - punoj rezoluciji slike. Korisnici su morali ručno i pojedinačno odabrati dobru rezoluciju za svaku sliku, što nije bilo idealno.

Pregled WhatsApp beta za Android 2.24.7.17 otkrio je da se sve slike i video zapisi mogu automatski slati u HD kvalitetu sa novim prekidačem za kvalitet prenosa medija u meniju Skladište i podaci.

Kada odaberete "Standardni kvalitet", primaoc će dobiti medij u komprimiranom fajlu radi bržeg dostavljanja, ali će kvalitet biti niži. HD kvalitet, kako se navodi, zauzima šest puta više prostora na disku i očigledno će sporije biti poslat.

Prekidač na ekranu za deljenje medija je ovde da ostane, omogućavajući vam da po potrebi pošaljete neke fajlove u drugom kvalitetu.

Ova funkcija je dostupna odabranom broju beta testera. Kada se svi problemi sa funkcijom reše, biće dostupna u stabilnoj verziji, pa zapamtite da redovno ažurirate svoju aplikaciju putem Google Play prodavnice.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.