Apple najavljuje događaj za 7. maj, stižu novi iPad uređaji


Posle lansiranja Vision Pro-a početkom 2024. godine, sledeći korak u Apple-ovom planu za 2024. je majski događaj za lansiranje proizvoda. Apple je počeo da poziva članove medija na "poseban Apple događaj" 7. maja 16:00 po našem vremenu. Slika poziva uključuje Apple olovku, jasno ukazujući da će fokus ovog virtuelnog događaja biti iPad uređaji.

Glasine sugerišu da će iPad Pro dobiti neke od najznačajnijih poboljšanja od M1 redizajna 2021. godine, uključujući OLED ekran (sa blagim povećanjem veličine na 13 inča za veći model), ažuriran M3 čipset i dugo očekivano horizontalno premeštanje prednje kamere. Takođe, možda će biti predstavljena nova Apple olovka i redizajnirana Magic Keyboard sa aluminijumskom konstrukcijom i većim touchpad-om.

Ovaj događaj će označiti kraj najdužeg čekanja na nove modele iPad-a od kada je Apple prvi put ušao u ovu kategoriju proizvoda.

Takođe je verovatno da ćemo videti osvežene iPad Air modele, uključujući veći 12.9-inčni model. Inventar trenutnog iPad Air modela se smanjuje u Apple-ovim prodavnicama, prema nedavnom izveštaju Marka Gurmna iz Bloomberga. To je dobar pokazatelj da je nadogradnja modela na pomolu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.