iPhone 16 i iPhone 16 Pro dummy-ji otkrivaju novi dizajn


Serija iPhone 16 poslednjih dana privlači pažnju sa brojnim procurama i glasinama koje detaljno opisuju moguće promene za predstojeću liniju. Nedavno su se pojavile CAD renderovane slike i futrole za pametne telefone na internetu, dajući nam uvid u to kako bi novi iPhone-ovi mogli izgledati.

Sada su se pojavile i lažne jedinice, obično korištene od strane proizvođača futrola da bi osigurali kompatibilnost, pružajući rani uvid u seriju iPhone 16.

Podeljene od strane Sonny Dickson-a na X/Twitter-u, slike otkrivaju dizajn svih četiri modela u seriji iPhone 16. Kao što se očekivalo, postoje primetne dizajnerske promene u poređenju sa prethodnom serijom iPhone 15.

Značajne promene očekuju iPhone 16 i iPhone 16 Plus. Slike pokazuju da Apple menja raspored kamere ovih modela u vertikalni postav iz dijagonalnog koji je viđen u prethodnim verzijama. Ova promena ima za cilj omogućavanje prostorne video snimanja za Vision Pro.

Pored toga, dugme Akcije, prethodno ekskluzivno za Pro modele iPhone-a, čini se da je prisutno na svim iPhone 16-ima. Takođe možemo videti novo dugme za Snimanje na desnoj strani uređaja.

Glasine sugerišu da će dugme koristiti mehanički dizajn sa kapacitivnom površinom za gestualne kontrole zumiranja.

Lažne jedinice takođe pokazuju da će iPhone 16 Pro i Pro Max biti neznatno veći od osnovnih iPhone 16 i 16 Plus. Iako nije potvrđeno, postoji spekulacija da bi Pro modeli mogli videti blagi porast veličine ekrana, dostižući 6,3 inča i 6,9 inča za Pro i Pro Max, redom.

Očekuje se da će Apple lansirati pametne telefone serije iPhone 16 negde u septembru. Kao i kod svih procurivanja i glasina, važno je imati na umu da ovi detalji još uvek nisu potvrđeni i mogu se promeniti pre zvaničnog otkrivanja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.