iPhone 16 Pro Max biće ogroman?


Do sada smo videli nekoliko procurelih informacija koje otkrivaju ključne detalje o iPhone 16 seriji. Danas, imamo još jedan veliki izvor koji prikazuje dummy modele svih telefona u liniji.

Slika dolazi od dugogodišnjeg lekera Apple informacija Sonny Dickson-a, koji je ranije procureo ceo set mašinskih blokova za iPhone 16 seriju. Dakle, postoji dobra šansa da je ovo pravi proizvod.

Najznačajnija promena je raspored kamera za iPhone 16 i 16 Plus. Oni će napustiti dijagonalni raspored kamere svojih prethodnika u korist vertikalnog rasporeda. Dok za modele Pro nema mnogo promena u dizajnu.

Prebacivanje na vertikalne kamere na standardnim iPhone-ima je radi podrške snimanju prostornih videa koji se mogu reprodukovati na Apple Vision Pro u 3D formatu.

Još jedna značajna promena je u veličini ekrana Pro modela. iPhone 16 Pro Max će imati ekran od 6,9 inča u poređenju sa 6,7 inča iPhone-a 15 Pro Max, čineći ga najvećim Pro Max modelom do sada.

iPhone 16 Pro će takođe imati nešto veći ekran od 6,3 inča, u odnosu na 6,1 inča iPhone-a 15 Pro. Standardni iPhone 16 i 16 Plus će, međutim, zadržati svoje veličine ekrana od 6,1 inča i 6,7 inča, redom.

Osim ovih promena, dummy modeli nude malo toga u pogledu otkrivanja novih dizajnerskih karakteristika. Iako se prema glasinama očekuje posebno dugme za kontrolu kamere, to ne možemo videti na ovim replikama.

Kao i obično, možemo očekivati da novi iPhone-i budu lansirani u septembru. Iako to može delovati kao dug period čekanja, verovatno je da će se tokom ovog perioda pojaviti dalje procurele informacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.