iPhone 17 Plus će imati manji ekran?


iPhone 15 Plus ima veličinu ekrana od 6,7", baš kao i iPhone 15 Pro Max. Dosadašnji glasovi koji su kružili o nadolazećem iPhoneu 16 Plus pominjali su da će zadržati istu dijagonalu ekrana kao njegov prethodnik.

Ali stvari će se promeniti sledeće godine, prema novom glasinama. Prema novom traču, iPhone 17 Plus navodno će imati manji ekran od iPhonea 15 Plus i iPhonea 16 Plus, kaže Ross Young iz kompanije Display Supply Chain Consultants.

On ne pominje specifičnu veličinu panela za iPhone 17 Plus, ali kaže da će to učiniti da telefon zauzme neki položaj između običnog iPhonea 17 i iPhonea 17 Pro Max. S druge strane, ako iPhone 16 Pro Max poraste na 6,9", isto se može reći i za iPhone 16 Plus.

Još je prerano u razvojnom ciklusu iPhonea 17 porodice da bismo ovo veoma ozbiljno shvatili u ovom trenutku, ali naravno - moglo bi se dogoditi. Čekamo neke stvarne brojeve veličina, barem u budućnosti, da bismo to ozbiljnije shvatili. Ipak, Ross Young ima generalno veoma dobar skor deljenja ovakvih informacija, tako da nemojte biti iznenađeni ako Apple sledeće godine koristi dimenzije kako bi dodatno diferencirao svoje pametne telefone.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.