Ovo su moguće boje Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6


Procurazije i glasine otkrile su mnogo detalja o šestoj generaciji Samsungovih preklopivih telefona Galaxy Z. Procurili CAD zasnovani renderi otkrivaju da nema promena na Z Flip 6, dok će Z Fold 6 imati kutiju dizajna i oštre ivice. Preklopni telefoni takođe su primećeni na veb-sajtu za sertifikaciju 3C, što ukazuje na nepromenjenu brzinu punjenja baterije. Sada je Ross Young iz DSCC-a (Display Supply Chain Consultants) otkrio i boje i opcije za skladištenje na nadolazećim Samsungovim preklopnim uređajima.

Galaxy Z Flip obično je ponuđen u zabavnim i živopisnim bojama. Samsung će nastaviti istu tradiciju sa Z Flip 6. Prema Youngu, biće dostupan u ukupno sedam boja, uključujući Crafted Black, Light Blue, Mint, Peach, Silver Shadow, White i Yellow. Važno je napomenuti da su četiri od ovih nijansi prethodno bile predložene, a izvršni direktor sada kaže da će Light Green i Silver biti promovisani kao Mint i Silver Shadow. Osim toga, ove boje već se nalaze na Z Flip 5. Ostaje da se vidi da li će južnokorejski brend usvojiti tamniju ili svetliju nijansu na Flip 6.

Crafted Black, Peach i White opcije očekuje se da će biti dostupne na odabranim tržištima ili u ograničenim količinama. Treba napomenuti da Lavanda/Ljubičasta boja koja je bila stalna na Z Flip-u nedostaje.

Što se tiče Galaxy Z Fold 6, boje su i dalje iste kao što je prethodno prijavljeno. Ali Tamnoplava će biti promovisana kao Navy, a Silver kao Silver Shadow. Takođe će biti i nova nijansa svetlo roze, zajedno sa niskim volumenom boja Crafted Black i White.

Ross Young takođe izveštava da će Samsung nastaviti da nudi Galaxy Z Flip 6 i Fold 6 u opcijama skladištenja od 256GB i 512GB. Potonji će takođe biti dostupan u višoj konfiguraciji od 1TB.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.