Stižu Samsung Galaxy Z Fold FE i Z Flip FE?


Samsung već neko vreme kruže glasine o tome da će ove godine izbaciti dva modela Galaxy Z Fold6, sa najavom koja će se verovatno desiti početkom ili sredinom jula. Međutim, glasine se još uvek ne slažu da li ćemo videti Fold6 i Fold6 Ultra, ili Fold6 i Fold6 FE, tako da je to još uvek neizvesno.

Da bi stvari bile još komplikovanije, sada nova glasina iz Kine tvrdi da će Samsung lansirati i Galaxy Z Fold FE i Galaxy Z Flip FE. Takođe, daje nam dimenzije i čipsete za oba modela. Pripremite se, jer ovo bi mogao biti divlji pohod.

Navodno, Galaxy Z Fold FE, kada je presavijen, imaće dimenzije od 155,1 x 67,1 x 14,2 mm, dok će Z Flip FE, kada je razvučen, meriti 165,2 x 71,9 x 6,9 mm. Flip FE će biti pokretan Snapdragon 7s Gen 2 čipsetom, navodno, dok će Fold FE dobiti mešavinu Snapdragon i Exynos čipseta u zavisnosti od tržišta, pri čemu se tvrdi da je ovaj drugi još neobjavljeni Exynos 2300 (mada bi mogao biti i Exynos 2200).

Što se tiče RAM-a, za Fold FE se navode opcije od 12GB i 16GB, dok će Flip FE imati samo jednu opciju od 8GB. Što se tiče skladišnog prostora, oba modela bi mogla imati opcije od 256GB i 512GB.

Uvek vam savetujemo da uzimate takve glasine sa zdravom dozom skepse, a za ovu možda vam je potrebna dodatna doza. Nije da ništa od ovoga zvuči nemoguće, samo je problem što je bilo toliko glasina o Samsungovim sledećim preklopivim telefonima, a one se tako malo slažu, da je sve prilično zbunjujuće u ovom trenutku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.