Uskoro lakše pozivanje na WhatsApp-u


Prošle godine saznali smo da WhatsApp razvija funkciju koja će korisnicima omogućiti slanje poruka kontaktima koji nisu sačuvani. Iako ta funkcija još nije dostupna svima, platforma sada razvija unutrašnji dialler koji će omogućiti korisnicima da zovu ljude na WhatsApp-u bez potrebe da čuvaju njihove brojeve.

Ovaj birajući uređaj primećen je u WhatsApp-ovoj beta verziji 2.24.9.28 za Android. Biće to jednako praktično kao i mogućnost slanja poruka nekome na WhatsApp-u bez potrebe da prvo sačuvaju njihov broj, budući da korisnici neće morati da prolaze kroz poteškoće privremenog dodavanja brojeva u svoj imenik ako neće često komunicirati s njima ili će razgovarati samo jednom ili dva puta.

Pored toga, WhatsApp radi na funkciji nazvanoj "Hidden group" koja omogućava korisnicima da sakriju grupe u zajednicama. Primećeno je u beta verziji 2.24.9.20 WhatsApp-a za Android, koja bi samo pozvanim članovima omogućila da pronađu i pridruže se grupi, kao i omogućila administratorima zajednice da pronađu i uklone grupu.

Nije jasno kada će ove funkcije biti puštene korisnicima širom sveta u stabilnoj verziji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.