Ako želite da zabušavate na poslu, ovaj sajt će vam pomoći


Naredbe za povratak u kancelariju naišle su na otpor kod nekih zaposlenih, posebno onih koji su se navikli na česte pauze tokom dana. Sada, kada su kolege i menadžeri ponovo u kancelariji, čini se da će radnici morati da se ponovo prilagode starom načinu rada... odnosno, odmah nakon što se završi ovaj Windows update.

Korisnik X-a Matty McTech nedavno je podelio korisno sredstvo za i šaljivdžije i one koji bi zabušavali na poslu. White Screen je zgodna veb stranica koja posetiocima omogućava da pređu na ceo ekran sa nizom statičnih boja, što može biti korisno u raznim situacijama. Čak imate opciju da navedete tačnu rezoluciju piksela za savršeno uklapanje. Prava zabava, međutim, leži u kategorijama lažnih ekrana za ažuriranje i ekrana za šalu.

Lažni ekran plavog ekrana smrti, koji izgleda vrlo slično (ali ne identično) pravom ekranu, i ekran sa belim šumom mogu izazvati mnogo glavobolja kod nesumnjičavih žrtava, posebno među onima koji nisu tehnički potkovani. Lažni ekrani za ažuriranje operativnog sistema su još varljiviji i mogu obezbediti malo slobodnog vremena za zaposlene koji su dovoljno hrabri da ih isprobaju.

Lažni ekrani za ažuriranje omogućavaju vam da navedete vreme pokretanja pre početka, pa čak možete postaviti i prilagođeni procenat pokretanja da biste bolje dočarali prevaru. To je nešto što ne biste želeli da koristite redovno, ali za povremenu dodatnu pauzu, verovatno bi prevarilo većinu ne-tehničkih kolega i nadzornika.

Naravno, ove šale se mogu koristiti i na načine koji nisu toliko rizični po vaše radno mesto. Ekrani mogu poslužiti kao šlag na torti na zabavi sa temom tehnologije ili dodati šarm prezentaciji. Filmaši ih mogu koristiti kao fokalnu tačku u scenama vezanim za tehnologiju, a takođe bi bili dobar pozadinski materijal za strimere.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.