Apple radi na rešenju za iPhone alarme koji se ne pale prema očekivanjima

Prema nedavnim izveštajima, novi problem muči neke korisnike iPhone-a gde im alarmi na telefonu ne zvone kako je očekivano. Apple je priznao problem i aktivno radi na rešenju.

Izveštaji na društvenim medijima tokom poslednjih nekoliko nedelja istakli su ovaj problem, a neki korisnici sumnjaju da bi mogao biti povezan sa funkcijom "Gaze Awareness" na iPhone-u. Ova funkcija je osmišljena da automatski smanji jačinu obaveštenja kada korisnik gleda u telefon. Spekulacije su da Gaze Awareness možda pogrešno tumači pažnju korisnika i smanjuje jačinu alarma čak i kada korisnik spava.

Iako Apple nije potvrdio tačan uzrok, korisnici mogu isprobati isključivanje Gaze Awareness kao potencijalno rešenje. To se može uraditi preko aplikacije Podešavanja tako što ćete otići na Face ID i šifru i isključiti Gaze Awareness. Rešavanje ovog problema visoko je na listi prioriteta Apple-a, pošto su alarmi ključni za raspored bilo kog korisnika pametnog telefona, a greške i problemi poput ovih samo dodaju frustraciju korisniku koji se mora osloniti na druge metode za pouzdano postavljanje alarma.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.