Apple započinje proizvodnju ekrana iPhone 16 u junu

Prema novom izveštaju analitičara Rossa Younga, proizvodnja iPhone-a 16 očekuje se da počne u junu. Ovo se poklapa sa uobičajenim Apple-ovim proizvodnim rasporedom za njegove vodeće pametne telefone, što sugeriše da će se lansiranje desiti sredinom septembra.

Young takođe pruža uvid u potencijalne prodajne cifre za iPhone 16 seriju. Predviđa da će iPhone 16 i 16 Pro biti vodeći u prodaji na početku, dok će potražnja za Plus modelima (16 Plus i 16 Pro Max) možda biti sporija u početku. Međutim, Young sugeriše da bi se ovo moglo promeniti sledećeg leta kako korisnici budu davali prednost dužem trajanju baterije, karakteristici koja je tipično povezana sa većim telefonima.

Ove predikcije dolaze zajedno sa prethodno procurelim fotografijama modela iPhone 16 serije, koje su izazvale diskusiju oko povratka vertikalnog dizajna kamere za iPhone 16 i 16 Plus, podsećajući na eru iPhone-a X.

iPhone 16 Pro Max, postavljen krajnje levo na procurelim slikama, izgleda da će biti najveći do sada sa navodnim ekranom od 6.9 inča, što je veće od 6.7-inčnog ekrana trenutnog iPhone-a 15 Pro Max.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.